Ons verhaal

Speciaal Bier is anno 2020 een niet meer weg te denken een product met een veel belovende toekomst.
De brouwerij is begin 2020 gestart als hobby-brouwerij en heeft zich daarna al snel als micro-brouwerij geregistreerd.

Onze brouwerij bestaat uit meerdere ketels een maischketel met filter en een brouwketel met een capaciteit van 30 liter. De vergistingsvaten hebben een totaalvolume van 240 liter. Wij brouwen ongefilterd ongepasteuriseerd bier voor een breed publiek.
Met enige regelmaat brouwen we exclusieve seizoensbieren in kleine batches die uitsluitend op fles te verkrijgen zijn.

“WATER IS PAS LEKKER ALS HET DOOR DE BROUWERIJ IS GEWEEST”

De Eenhoorn is een micro brouwerij op Schouwen-Duiveland. Wij brouwen heerlijke bieren volgens eigen recept, verkrijgbaar in flessen en via onze webshop en proeflokaal.

De gevelstenen tonen dat Brouwerij in den Eenhoorn dateert uit 1639 in Zierikzee. Volgens documenten werd het pand in 1652 bewoond door brouwer Thomas van der Schatte, die tevens de oprichter van de brouwerij was.

-ons bier-

Met trots stellen wij onze ambassadeurs aan u voor:

Met dankbaarheid willen we onze waardering uitspreken voor elk van jullie. Zonder jullie onvoorwaardelijke steun zouden we nooit zijn gekomen waar we nu zijn. Jullie zijn de drijvende kracht achter ons succes, en we zijn enorm dankbaar voor alles wat jullie hebben bijgedragen aan onze groei en ontwikkeling. Jullie hebben ons geholpen onze visie te verwezenlijken en onze dromen waar te maken. Jullie hebben ons gesteund,  jullie geloof in ons heeft ons gemotiveerd om altijd te streven naar het allerbeste. Jullie zijn meer dan alleen supporters; jullie zijn onze ambassadeurs, onze partners, en onze vrienden. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan en blijven doen.

We kijken uit naar een toekomst vol succes en samenwerking.